Rólunk

Értékek és trendek

A családnevünk alatt működő optikai szaküzletünk 1981 óta szolgálja ki a visszatérő és az új vásárlókat. Büszkén mondhatjuk, hogy üzletünk volt Heves megyében az első egyéni látszerész vállalkozás. 15 éve már családunk második generációja is részt vesz az üzletben - Melinda 40 éves hagyományra építve fejleszti folyamatosan az optikát. Minden apró változás mögött hosszú tanulás és tapasztalat áll, aminek egyetlen célja, hogy minden vásárlónk elégedett és visszatérő vendég legyen.

Tőzsér Optika - Ahol minden Vásárló családtag

A nevünkkel felvállalt vállalkozásvezetés a biztosíték arra, hogy a legnagyobb odafigyeléssel végezzük munkánkat. Szaktanácsadásunk magas színvonalát a hosszú évek alatt megszerzett tudás és tapasztalat szavatolja.

Az alábbi 2 tagságunkkal tovább erősítjük vásárlóink bizalmát és biztosítjuk kimagasló szolgáltatásunk folytonosságát.

Opticnet

Opticnet

Az Opticnet Hungary Egyesülés az ország legnagyobb magán látszerészekből álló optikai üzlethálózata. Az Opticnet optikákban kiváló, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek gondoskodnak az emberek látásáról. Minden vásárlónknak személyre szabott szemüveg és kontaktlencse tanácsadást nyújtanak, ami szorosan követi napjaink technológiai fejlődését és a divat trendeket is. Az optikákban megtalálható széles termék és márkaválasztéknak köszönhetően, minden vásárlói igényt kielégít.

Az Opticnet küldetése, hogy minden vásárló az éles látás élményén túl kedvességet és maximális odafigyelést kapjon bármely Opticnet üzletben.

> Opticnet honlapja

Hoya Center

Hoya Center

A Tőzsér Optika HOYA CENTER Optikaként garantálja, hogy magasan képzett szakértők gondoskodnak az Ön személyre szabott, egyedi igényeihez maximálisan illeszkedő szemüveglencsék kiválasztásáról, melyek a tökéletes látás élményét nyújtják.

Üzletünkben megismerheti a Hoya termékskála széles kínálatát, hogy Önnek ne kelljen kompromisszumot kötnie, ha látásáról van szó.

Az ideális lencse és szemüveg kiválasztásánál szakembereink figyelembe veszik egyedi igényeit, életstílusát, és ezredmilliméteres pontossággal elkészítik azt a lencsét, amely olyan lesz, mint az ujjlenyomata: egyedi és csak az Öné! Válassza a kimagasló szakértelmet és a prémium minőséget a tökéletes látás érdekében a HOYA CENTER optikákban!

> Hoya Center honlapja

Célunk, hogy mint a legtöbb vásárlónk, Te is visszatérő vendég legyél - mintha hazamennél.

Miért válaszd a Tőzsér Optikát?

Szemvizsgáló helységünket, vizsgálónkat a legkorszerűbb szemvizsgáló gépekkel szereltük fel, amit folyamatosan fejlesztünk.

Üzletünk saját műhellyel is rendelkezik, ahol rövid időn belül készítjük el a megrendelt szemüvegedet.

Márkás optikai szemüvegek és napszemüveg széles választékát kínáljuk Neked minden évszakban megújulva.

A problémád és igényeid számunkra a legfontosabbak. Minden mondatodra figyelünk, így azt kapod, amit elvársz.

Akikhez bizalommal fordulhatsz

Tőzsér Józsefné, Melinda

Cégvezető

Családi vállalkozásunk alappillére, akire bármikor számíthatunk. Minden olyan háttérmunka az ő kezei közt nyeri el végső formáját, ami a betérő vendégek számára nem láthatóak, de ezek nélkül, megállna optikánkban az élet.
A szerteágazó adminisztráció mellett mindig jut ideje a legrégibb, leghűségesebb törzsvásárlóink kiszolgálására, akikkel tökéletesen megtalálja a hangot és segíti őket a legjobb szemüveg kiválasztásában.
“Mindenki Anyukája”-ként fogja össze a dolgokat, és törődik mindenkivel, akinek szüksége van a segítségére. A családi csapatmunkában ő a stabil háttér, aki biztos alapot nyújt lánya, Melinda újító kezdeményezéseihez.

Tőzsér Melinda

Menedzser

Az Optika lelke, aki minden kérdésre tudja a választ, és minden problémára van megoldása. Gimnázium után a Forrai Magániskolában idegennyelvű menedzser asszisztensként végzett. 2007-ben a Reitter Ferenc utcai látszerész iskolában szerezte meg a papírját. Gyerekként sokat volt a szakma közelében, a vérében van a kereskedelem. Nem bánta meg, hogy előtte más vizekre evezett, mert hasznára vált az üzleti kapcsolatok építésében, és a mindennapi háttérmunkában.

Schmidt Heléna

Optometrista

Heléna, a magyar optikai piac egyik legtapasztaltabb szakembere. Azon kevés optometrista egyike akiben egyszerre van jelen, mind az optometristákra jellemző türelem és precizitás valamint az értékesítéshez fontos könnyed, kedves, nyitott személyiség.
1999-től dolgozik az optikai szakmában, először látszerészként, illetve később a főiskola elvégzése után optometristaként szerzett tapasztalatot. 2010-ben a világ egyik vezető szemüveglencsegyártójánál helyezkedett el, ahol előszőr az értékesítési csapathoz csatlakozott, majd visszatérve eredeti szakmájához Szemüveglencse Tanácsadóként az ország optikusait és optometristáit támogatta és képezte. Jelenleg a Magyar Optikus Ipartestület szakmai bizottságának tagja és a Látszerész mester képzés előadója is.
Imádja a szakmáját. Nagyon szeret emberekkel foglalkozni, a szakma szeretetét a vizsgálatok során is sikerül átadnia részletes magyarázatain keresztül, úgy hogy közben a vizsgálat fesztelen, jó hangulatban telik. Optometristaként a binokuláris látás vizsgálat a kedvenc szakterülete, hiszem ő maga is heterofóriás, így ez a téma nagy hangsúlyt kapott egész életében.
Ha egyszer Heléna kezei közé kerülsz biztos lehetsz benne, hogy rendkívül precíz szemvizsgálatban részesülsz és a legjobb megoldást kapod majd a problémádra.