A Te szem√ľveged A Te st√≠lusod Te √∂nmagad

Szem√ľvegek

Szem√ľvegkeretek

Ahol meglepŇĎen gyorsan elk√©sz√ľl a szem√ľveged. A k√∂rny√©k legk√ľl√∂nlegesebb keretei k√∂z√ľl v√°logathatsz.

M√°rk√°ink:

Bluemarine
Bulget
Calvin Klein
Diesel
Donna Karan
Heavy Tools
INVU
Karl Lagerfeld
Lacoste
Mango
Okay
Pull & Bear
Retro
Silhouette
Swarovski
Ted Baker
Timberland
Tom Ford

Mire figyelj, amikor szem√ľveget v√°lasztasz? Szem√ľveg v√°laszt√°skor nagyon sok k√ľl√∂nb√∂zŇĎ t√©nyezŇĎt kell figyelembe venni, ahhoz, hogy szerethetŇĎ szem√ľveged legyen. Ezek k√∂z√ľl a legfontosabbak:

‚ÄĘ a keret form√°ja illeszkedjen az arcform√°dhoz
‚ÄĘ a keret sz√≠ne illeszkedjen a sz√≠neidhez (arcbŇĎr, szem, haj)
‚ÄĘ a keret st√≠lusa t√ľkr√∂zze a st√≠lusodat
‚ÄĘ a keret √©s a bele illesztendŇĎ szem√ľveg lencse is kompatibilis legyen

Mi ehhez nagyon √©rt√ľnk! Ez√©rt b√°tran k√©rj seg√≠ts√©get!

Segítséget kérek

Szem√ľveglencs√©k

Optik√°nkban szinte kiz√°r√≥lag cs√ļcsminŇĎs√©gŇĪ Hoya szem√ľveglencs√©kkel dolgozunk, az√©rt, mert a mi v√°s√°rl√≥ink a legjobbat √©rdemlik.
A Hoya a vil√°g egyik vezetŇĎ szem√ľveglencse gy√°rt√≥ja. Ez a jap√°n v√°llalat a kompromisszummentes minŇĎs√©g √©s a folyamatos innov√°ci√≥ mellett k√∂telezte el mag√°t, emiatt rendk√≠v√ľl sz√©les term√©kportf√≥li√≥val rendelkezik.
Hogy melyik is a sz√°modra megfelelŇĎ szem√ľveglencse? Az nagym√©rt√©kben f√ľgg az √©letst√≠lusodt√≥l √©s a vizu√°lis ig√©nyeidtŇĎl. Naponta mennyi idŇĎt t√∂ltesz k√©pernyŇĎ elŇĎtt, vagy k√ľlt√©ren, vol√°n m√∂g√∂tt, vagy sportol√°ssal, milyen erŇĎs dioptri√°ra van sz√ľks√©ged? Ezek a t√©nyezŇĎk mind szerepet j√°tszanak a Te ig√©nyeidnek t√∂k√©letesen megfelelŇĎ term√©k kiv√°laszt√°s√°ban.

Egyf√≥kusz√ļ szem√ľveglencs√©k

A legt√∂bb ember egyf√≥kusz√ļ szem√ľveglencs√©t visel, melynek fŇĎ jellemzŇĎje, hogy egy f√≥kuszpontja van, ez√©rt egy meghat√°rozott t√°vols√°gra (k√∂zelre, vagy t√°volra) biztos√≠t √©les l√°t√°st. Azonban ebbŇĎl a t√≠pusb√≥l is el√©rhetŇĎ sz√°mos v√°ltozat, a dioptri√°d, a szem√©lyes preferenci√°id √©s a kiv√°lasztott szem√ľveg keret alapj√°n seg√≠t√ľnk kiv√°lasztani a sz√°modra legjobb megold√°st.

Multifok√°lis szem√ľveglencs√©k

Ak√°r a test√ľnk t√∂bbi r√©sze, √ļgy a szem√ľnk is √∂regszik, vesz√≠t rugalmass√°g√°b√≥l, jellemzŇĎen 45 √©ves kor felett tapasztaljuk, hogy m√°r nem el√©g hossz√ļ a karunk ahhoz, hogy egy apr√≥betŇĪs sz√∂veget elolvashassunk, vagy hogy k√©t szem√ľvegre lenne sz√ľks√©g√ľnk, hogy minden t√°vols√°gra √©lesen l√°ssunk.
Egy multifok√°lis szem√ľveggel egyszerre l√°thatsz √©lesen, k√∂zelre, t√°volra √©s a k√∂ztes t√°vols√°gokra is. A multifok√°lis szem√ľveglencs√©k a legbonyolultabb √©s legnagyobb szakmai precizit√°st ig√©nylŇĎ lencs√©k, m√°r a lencse kiv√°laszt√°s folyamata is nagy szak√©rtelmet ig√©nyel.
Ha a legjobbat szeretn√©d √©rdeklŇĎd a Hoyalux iD lencsecsal√°d term√©keirŇĎl.

Munkaszem√ľvegek / belt√©ri lencs√©k

A munkaszem√ľvegek, vagy m√°sn√©ven belt√©ri lencs√©k a multifok√°lis szem√ľveglencs√©khez hasonl√≥an t√∂bb t√°vols√°gra biztos√≠tanak √©lesl√°t√°st, azonban kifejezetten munkahelyi k√∂r√ľlm√©nyekhez lettek kifejlesztve. K√∂zelre, monitor t√°vols√°gra √©s t√≠pust√≥l f√ľggŇĎen 2-5 m√©terre biztos√≠tanak √©lesl√°t√°st.

Digit√°lis szem√ľveglencs√©k

Digit√°lis vil√°gban √©l√ľnk, de a szem√ľnket nem erre tal√°lt√°k ki. A sz√°m√≠t√≥g√©pek, TV-k √©s okostelefonok, amelyeket eg√©sz nap haszn√°lunk, √©s amelyek n√©lk√ľl m√°r nem is tudn√°nk l√©tezni, digit√°lis szemf√°radts√°got okoznak, melynek t√ľnetei lehetnek a szemirrit√°ci√≥, hom√°lyos l√°t√°s vagy fejf√°j√°s.A digit√°lis lencs√©ket kimondottan arra fejlesztett√©k ki, hogy enyh√≠ts√©k a digit√°lis szemf√°radts√°g t√ľneteit.

Ha sok idŇĎt t√∂ltesz k√©pernyŇĎk elŇĎtt, akkor a szem√ľveg lencse kiv√°laszt√°sa elŇĎtt ezt mindenk√©ppen jelezd nek√ľnk, a sz√°modra legjobb megold√°st adhassuk!

F√©nyres√∂t√©tedŇĎ szem√ľveglencs√©k

Egy naps√ľt√©ses napon sem nem kell t√∂bb√© az √°rny√©kba h√ļz√≥dnod, hogy j√≥l l√°ss! A Hoya Sensity f√©nyres√∂t√©tedŇĎ szem√ľveglencs√©k k√©nyelmes l√°t√°s√©lm√©nyt biztos√≠tanak a, minden f√©nyviszony eset√©n. R√°ad√°sul mindek√∂zben 100% UV v√©delmet biztos√≠tanak!

Szupertart√≥s fel√ľletkezel√©sek

Zs√≠r, por, v√©letlen karcol√°sok √©s v√°ltoz√≥ idŇĎj√°r√°si viszonyok - szem√ľveglencs√©knek sok k√ľlsŇĎ hat√°snak kell ellen√°llniuk. Emellett, a t√ľkr√∂zŇĎd√©sek is zavar√≥ak lehetnek. A Hoya innovat√≠v √©s rendk√≠v√ľl tart√≥s t√ľkr√∂zŇĎd√©scs√∂kkentŇĎ fel√ľletkezel√©sei nyugodt, tiszta l√°t√°st √©s eleg√°ns megjelen√©st biztos√≠tanak, mik√∂zben meghosszabb√≠tj√°k a lencs√©id √©lettartam√°t is.

IdŇĎpontot foglalok

Légy részese Te is a
TŇĎzs√©r Optika k√ľl√∂nleges b√°n√°sm√≥dj√°nak, √©s legy√©l a sz√°modra legelŇĎny√∂sebb √©s legpraktikusabb szem√ľveg boldog tulajdonosa!